Dé website van, voor en door Noord Deurningen

De stichting  Kernraad Noord Deurningen is verantwoordelijk voor deze site. Doel is om inwoners van Noord Deurningen op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen in en rondom Noord Deurningen.


Laatste nieuws

Multifunctioneel Dorpshart Noord Deurningen

Geplaatst op 02-09-2017

Afgelopen week is bekend geworden dat vijf projecten in Noordoost Twente, waaronder het project Multifunctioneel Dorpshart Noord Deurningen samen met nog vier andere projecten, een subsidie krijgen toegekend.

Het gaat om vijf compleet verschillende projecten in Vasse, Tilligte, Noord Deurningen, Losser en Beuningen die volgens de LEADER-groep ieder op hun eigen manier bijdragen aan een sterk, sociaal, vitaal en economisch krachtig gebied.

In 2014/2015 zijn de eerste plannen gemaakt om de dorpskern rondom de kerk, school en De Mare anders te gaan inrichten. Plannen die moeten leiden tot een dorpskern waar jong en oud kunnen sporten, elkaar ontmoeten en recreëren. De kernraad heeft samen met Kulturhus De Mare, Locatieraad, aanwonenden, dorpscommissie, Willibrordschool en de ouderraad het plan uitgewerkt en een aanvraag gedaan voor financiële mogelijkheden bij de LEADER Noordoost Twente.

Meer info op:
http://www.leadernoordoosttwente.nl/nieuws/nieuwsbericht/vijf-projecten-van-start-
http://www.tubantia.nl/dinkelland/bijna-3-ton-subsidie-voor-vijf-projecten-in-noordoost-twente~a771f229