Wederom recordbedrag kerstbomenactie SDC ’12-jeugd

Geplaatst op 09-01-2022, 18:56
Wederom recordbedrag kerstbomenactie SDC ’12-jeugd
Wederom recordbedrag kerstbomenactie SDC ’12-jeugd
Zaterdagochtend 8 januari jl. heeft de SDC ’12-jeugd (jongens en meisjes) samen met begeleiding in heel Denekamp en Noord Deurningen weer de (buurt)kerstbomen opgehaald bij de mensen thuis.

Met 12 trekkers en platte wagens, meer dan 130 enthousiaste spelers en ruim 45 volwassen begeleiders (o.a. de spelers en staf van het 1e en 2e elftal zondag) werd wederom een recordbedrag van € 5.700,- opgehaald.

Zoals eerder aangegeven wordt de opbrengst volledig besteed aan de jeugd van SDC ’12. Elk jeugdlid wordt in een nieuw SDC’12 trainingspak gestoken, zodat iedereen op de zaterdag er op en top bij loopt op het sportpark.

Wij willen hierbij de chauffeurs, begeleiders, jeugdleden, kantinepersoneel, PR mensen en alle andere vrijwilligers die zich hier zo enthousiast voor hebben ingezet via deze weg bedanken.

Ook willen we de inwoners van Noord Deurningen en Denekamp bedanken voor de gulle giften van dit jaar. Denkt u ook volgend jaar weer aan ons, want dan komen we zeker weer bij u langs in de straat.

De organisatie.