Zoeke carnaval 2017 in Noord-Deurningen

Geplaatst op 01-02-2017, 17:35

Elke carnavalist uit Noord Deurningen zit er al weer bijna een jaar lang op te wachten, maar op vrijdag 10 februari is het eindelijk zover, de opkomst van de hoogheden uit Noord Deurningen.

Het is de keuzecommissie ook dit jaar weer gelukt om zonder veel moeite een duo te vinden, dus de grote vraag is ook dit jaar weer: "Wie worden de nieuwe prins en secretaris bij de Zoeke".
Ze schijnen er ontzettend veel zin in te hebben om te gaan heersen over Noord Deurningen in dit carnavalsjaar 2017.

Zoals bekend gaat om 20.00 uur de zaal open en om 21.00 uur zal het prinselijk duo hun opwachting maken. Dit jaar helaas niet meer onder muzikale begeleiding van de zoekebloasers, omdat deze kapel wegens gebrek aan blazers jammer genoeg noodgedwongen is gestopt. De bloasers van de jongerenkapel "Pas Op Swingt Uit" waren gelukkig meteen bereid de opkomst van dit prinselijk paar muzikaal te begeleiden.

Dus wilt U weten wie de hoogheden gaan worden en houdt U van een ongedwongen en gezellig carnavalsfeest kom dan gerust naar de Zoeke. Ook worden natuurlijk diverse collega carnavalsvierders verwacht met hun hoogheden en gevolg, om het geheel opnieuw weer tot een onvergetelijk weekend te maken. 

Gala bij de Mare

Na geweldige successen van afgelopen jaren is er ook dit jaar weer een grandioos gala bij de Mare in Noord Deurningen. Dit vindt plaats op zaterdag 11 februari en begint om 20.00 uur.

Zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Namens de organisatie wordt, wegens een overvol programma, iedereen gevraagd  op tijd te komen verkleed of gekleed, alles is mogelijk in Noord Deurningen, zodat we ook echt om 20.00 uur kunnen beginnen.

Let op: Er is een vast aantal toegangskaarten beschikbaar, dus ook dit jaar geldt: géén kaartje, geen gala.
De kaarten kosten dit jaar weer €10 per stuk incl. 1 kop koffie of thee.

U kunt de kaarten bestellen bij Hans Olde Dubbelink vanaf donderdag 2 februari 18.00 uur op het telefoon nummer: 0541 351784.      

De bestelde kaartjes moeten donderdag 9 februari opgehaald worden bij de Zoeke tussen 20.00 en 22.00 uur.

Opening Residentie

Zondag 12 februari om 14.00 uur is de opening van de residentie, met aansluitend het Totaal Carnaval waar zoals altijd iedereen van harte welkom is. Ook zal er weer een luchtkussen voor de kinderen staan, dus er is vermaak voor iedereen.

Het gehele weekend staat muzikaal onder de bezielende leiding van dj Rik Bodde van de Bonanza Drive In, dus succes gegarandeerd.

Dan nu alles nog even kort op een rijtje.

* Donderdag 9 februari galakaarten ophalen tussen 20.00 en 22.00 uur bij de Zoeke
*
Vrijdag 10 februari: Opkomst hoogheden om 21.00 uur bij de Zoeke
*
Zaterdag 11 februari: Gala om 20.00 uur bij de Mare
*
Zondag 12 februari: Opening residentie en Totaal Carnaval om 14.00 uur bij de Zoeke