Dorpsfeest 2017

Geplaatst op 05-06-2017, 20:32

9, 10 en 11 jun is het dan weer zover. Het Dorpsfeest 2017 staat weer voor de deur. De weergoden lijken ons weer goed gezind en mocht er onverhoopt toch een spatje regen vallen, dan hebben we de tent om dat van onze hoofden te houden. Wat wil een mens nog meer!

 Vermaak voor jong en oud is wat we willen tijdens het komende dorpsfeest. Dit begint al op de vrijdagavond rond de klok van 19.30 met de niet meer weg te denken Bingo en de inmiddels welbekende black jack competitie. Kom langs en laat zien dat het geluk aan jouw kant staat dit weekend!

Wanneer je op de vrijdag je geluk beproeft hebt, is het zaterdagochtend de beurt aan de jongsten van ons dorp. Deze ochtend staan er weer veel leuke spellen klaar om gespeeld te worden. Natuurlijk kun je per spel weer muntjes verdienen waarmee je in de ‘winkel van sinkel’ leuke speeltjes kunt kopen. En wat te denken van het ‘rad van fortuin’, Al jaren een vast onderdeel op de speelochtend en dus ook niet meer weg te denken. Daarna zal clown Snoesje de kinderen verder vermaken met een leuk optreden. 

Na deze mooie ochtend is het ’s middags de beurt aan alle kinderen van Noord Deurningen om te laten horen waarom zij over een aantal jaren The Voice gaan winnen. De jaarlijkse talentenjacht geeft je de kans om iedereen te laten zien wat jij in huis hebt! Laat dus van je horen deze middag!

 En de ouderen komen natuurlijk ook aan bod. ’s Avonds is het eerste onderdeel van de Battle van Noord Deurningen, de optredens tijdens de feestavond. Welke buurt heeft dit jaar de mooiste act in elkaar gezet en laat de rest met de mond vol tanden staan?

 Zondag staat in het teken van de Battle van Noord Deurningen. Wie sleept de felbegeerde bokaal en dus de eeuwige roem (en de win-klinker) in de wacht.

Na al het sportgedruis is er de tijd om rustig na te genieten en te vieren dat we al 40 jaar lang dit fantastische dorpsfeest mogen vieren. De Denekamper Spatzen zullen dit weekend tot een geweldig eind brengen onder het genot van een koud drankje.

 

We zien elkaar dit weekend!