Jong Noord-Deurningen organiseert een NOABER BATTLE 2020 op 6 juni, om 19:30 uur.

Geplaatst op 19-05-2020, 19:20
Jong Noord-Deurningen organiseert een NOABER BATTLE 2020 op 6 juni, om 19:30 uur.

Doe jij mee?

Voor slechts 15 euro per team (minimaal 3) ontvang je een te gekke avondvullende quiz voor jong en oud (op papier), inclusief hapjes van Bistro de Zoeke en lootjes voor het welbekende Rad van Fortuin (live via Facebook), waarbij geweldige prijzen te winnen vallen! En dit alles brengen ze dan ook nog eens bij jouw thuis! 

Om het nog mooier te maken: door het meedoen aan de quiz kun je ook nog eens fantastische prijzen winnen!  

Denk jij dat jij, met jou team, het meeste weet? Dan maak jij kans op de hoofdprijs, gesponsord door Tuincentrum Oosterik! Maar ook voor de tweede en derde plek staan er prijzen klaar: een spellenpakket voor thuis, gesponsord door Jong Noord-Deurningen en een BBQ pakket, gesponsord door Kulturhus de Mare! 

Dat wil jij toch niet missen? 
Hou 6 juni vrij en zorg dat je er bij bent!

Opgeven kan via: jongnoorddeurningen@hotmail.com Vermeld je teamnaam, contactpersoon, e-mail en telefoonnummer (met Whatsapp) van deze contactpersoon.

Voor de nieuwsgierigen: de quiz is een variatie van algemene vragen, vragen over Noord-Deurningen en opdrachten. De quiz ontvang je op papier en er zullen mede vragen online komen via de livestream van de Facebook van Jong Noord-Deurningen.

 Tot 6 juni, 19:30 uur!